Stirling V2-6 TRX ifrån Inresol AB är nästa generations smarta energisystem för din villa. Nu kan du bli energioberoende året om med hjälp av lokala naturresurser som omvandlas till värme och energi.

Denna svenska innovation gör det för första gången möjligt för svenska hushåll att producera egen el och värme. Dess patenterade

multibränslesystem bygger på den mer än två hundra år gamla stirlingtekniken och har tagits fram av det Gävlebaserade företaget Inresol efter många års forskning.

Stirling V2-6 TRX förser ett helt hushåll med både el och värme och levereras som en nyckelfärdig installation. För flerfamiljshushåll erbjuder vi lösningar där flera maskiner kan kopplas ihop för att göra din bostadsrätts- eller

samfällighetsförening självförsörjande på grön el och värme. Producerar du mer energi än du gör av med kan du sälja tillbaka överskottet genom ditt befintliga elnät.

Varje system är utrustat med en intelligens som i realtid håller uppsikt över din produktion och låter dig hålla koll på ditt hem via din mobiltelefon.

Med Stirling V2-6 TRX får du och dina grannar kontroll över era energikostnader och tar ansvar för vår planet med ny grön teknik.

 

Gör intresseanmälan